HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI

VAGYONKEZELŐ ZRT.

Látássérült nézet
Normál nézet

Tagvállalatok


Városi Sportszolgáltató Kft.

A Hajdúböszörményi Torna Egylet labdarúgó, kézilabda, kosárlabda, röplabda és atlétika szakosztályokban versenyeztet csapatokat.

 

Férfi felnőtt labdarúgó csapatunk a megerősödött NB III-as bajnoksában szerepel, női futsalosaink pedig idén az NB II-es bajnokság megnyerését tűzték ki célul. Széles utánpótlás-bázis működik a HTE labdarúgó szakosztályán belül, több mint 200 utánpótlás-korú igazolt játékossal, az óvodás korosztálytól az ifisekig. U7-U9-U11-U13-as csapataink a Bozsik-programban szerepelnek, a nagyobbak pedig bajnokságokban versenyeznek. U14, U15, U17, U21 fiú csapatokat versenyeztet az egyesület NB II-es bajnokságban, leány U15-ös és U17-es csapatot pedig megyei bajnokságban. A téli időszakban, míg a nagypályás bajnokságok szünetelnek, U11-U13-U15-U17-U19 csapataink megyei futsal bajnokságban is memérettetik magukat.

 A régióban Hajdúböszörmény mindig vezető szerepet játszott a labdarúgásban, kezdetektől  csatlakozott a BOZSIK utánpótlás programhoz, annak területi szervezését is ellátta. Az MLSZ Bozsik Egyesületi programban a HTE jelenleg alközponti feladatokat, valamint körzetközponti feladatot lát el és versenyezteti a 7-13 éves korosztályt.

Felnőtt női és férfi kézilabda csapatunk NB II-es bajnokságban szerepel jelenleg. Mind a női, mind a férfi vonalon versenyeztet az egyesület junior és serdülő csapatot, a kisebbek pedig gyermekbajnokságban szerepelnek (U13, U11, U9, U8 fiú és leány csapatok). Az egyesület mintegy 130 utánpótlás-korú igazolt kézilabdázót versenyeztet.
A röplabda szakosztály is egyre népszerűbb, a férfi csapat megyei bajnokságban szerepel kitűnő eredményekkel, míg a női csapat két évvel ezelőtt újoncként végzett a negyedik helyen az NB II-es bajnokságban. Erre alapozva elindult a leány utánpótlás is, és elmondhatjuk, hogy ez a sportág igencsak népszerű lett a lányok körében.

Kosárlabda szakosztályunkban megyei férfi felnőtt, valamint U14 serdülő fiú csapat működik.
Az egyesület tervei között szerepel a felnőtt csapatok minél magasabb osztályban való sikeres szerepeltetése, ehhez kapcsolódóan az utánpótlás-bázis további kiszélesítése minden szakosztályban. A cél, hogy minél több gyermek válassza valamely sportágat, és kerüljön később a felnőtt csapathoz, ezáltal minél több tehetséges, minőségi helyi játékost sikerüljön kinevelni. Ennek érdekében folyamatos toborzások zajlanak a város óvodáiban, iskoláiban.