HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI

VAGYONKEZELŐ ZRT.

Látássérült nézet
Normál nézet

Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Kft.

Cégünk jogelődje a Hb-i Városgazdálkodási Vállalat 1953-tól végezte a városüzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatásokat. 1995. január 1-vel alakult át a vállalt gazdasági társasággá, ugyanis Hajdúböszörmény város Önkormányzata megalapította a Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Kft-t.

Az átalakulással egy jelentős profittisztulás ment végbe, megszűnt az addigi építőipari ágazat, amely a megrendelések drasztikus csökkenése következtében hatalmas veszteséget halmozott fel. Már korábbi években befejeződött a kertészeti és parkfenntartási tevékenység. Az átalakulást követően az önkormányzati ingatlanok ( bérlakások, üzlethelyiségek ) kezelését végző tevékenységünk 1997-ben átkerült a Polgármesteri Hivatal városüzemeltetést ellátó szervezetéhez.

A Kft- vé alakulással egyidejűleg, 1995.január 1-től új tevékenységgel, a vízi közművek üzemeltetésével bővült a Kft tevékenységi köre, amely azt is jelentette, hogy mintegy háromszorosára növekedett a cég mérete. Ezáltal a társaság fő tevékenysége lett az ivóvíz termelés és szolgáltatás, valamint a szennyvíztisztító telep és a városi csatornahálózat működtetése. A vízi közművek üzemeltetése keretében működtetjük a városi termálfürdő és strand létesítményeit. 2003 év végére megszereztük a termálfürdő gyógyvízzé minősítését „ Bocskai Gyógyvíz „ elnevezéssel, így azt a továbbiakban gyógyfürdőként üzemeltetjük.

1997. évtől a városi piac és állatvásár üzemeltetésével bővült a Kft tevékenységi köre. A Kft tevékenységi körébe tartozott a kommunális hulladékszállítás, ezt 2005 óta a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Kft végzi, melyben a Városgazdálkodási Kft 49 % -ban tulajdonos. A Vg. Kft szervező munkájának és nagy összegű anyagi hozzájárulásának köszönhető, hogy az újonnan megalakult HHG Kft külföldi tulajdonos helyett 14 hajdúsági település, közülük hajdúböszörmény Város Önkormányzatának tulajdonába került. 2002. márciusától kezdtük el a városi fedett uszoda üzemeltetését, 2003. májustól pedig beindítottuk a helyi autóbusz közlekedést. Igény szerint továbbra is folytatjuk a városban a köztisztasági munkák elvégzését, útseprés, locsolás, hótolás és síktatlanítás.

2004-től részt veszünk a helyi főtér rekonstrukciós programjában, mely egy Phare támogatású program. Ennek keretében a program által létrehozott célcsoporttal a város különböző területein végzünk építőipari, és kőműves munkákat. A pályázat által, közbeszerzési eljárás keretében sikerült beszerezni egy kilenc személyes mikrobuszt, és egy platós tehergépjárművet, mellyel a célcsoport munkáját megfelelően tudjuk biztosítani. Ezen kívül szintén pályázati támogatás útján a munkavégzéshez szükséges kéziszerzsámok, kisgépek beszerzése is megtörtént.

A társaságnál 2003. év végére bevezetésre kerültek a korszerű minőségirányítási és környezetirányítási rendszerek az ISO 9001 és ISO 14001 sz. szabványok szerint.

 

 

Közérdekű adatok Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

A társaság cégneve: Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
A társaság rövidített cégneve: Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Kft.
A társaság székhelye: 4220 Hajdúböszörmény, Radnóti u. 1..
A társaság székhelye, egyben a központi ügyintézés helye is.
A társaság fiók telepe: 4220 Hajdúböszörmény, Ady E. tér 10. (PIAC)
4220 Hajdúböszörmény, Uzsok tér 1. (FÜRDŐ)
   
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 52 219 500
   
Alapítás időpontja: 1994. november 24.
Alapító: Hajdúböszörményi Vagyonkezelő Zrt.
(4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 4. sz.)
A képviseletre jogosult neve: Gulya Mátyás elnök-igazgató
A társaság elnök-igazgatója: Gulya Mátyás
E-mail elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 52 219 500
   
Alaptőkéje: 330 430 000 Ft. azaz háromszázharmincmillió - négyszázharmincezer forint,
amely 75 000 000 Ft. pénzbeli, és 255 430 000 Ft. nem pénzbeli betétből áll.
   
Cégjegyzékszám: 09-09-003201
Hajdú-Bihar Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 11156624-2-09
KSH-szám: 11156624-5629-572-09

A társaság 100%-os egyszemélyes tulajdonosa: Hajdúböszörmény város Önkormányzata.

 

Közérdekű adatok, információk

A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények benyújtásának módja:

Írásban:

Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Kft.
(4220 Hajdúböszörmény, Radnóti u. 1.)
Gulya Mátyás ügyvezető

Elektronikusan:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: http://hbvgkft.hu/